Vad du kanske inte visste om oss

Frillesås Montage och Allservice startade som egen verksamhet 2008, tidigare var jag anställd på SunOff. Företaget har i dag tripple AAA i kreditbetyg. FMAS är en förkortning av firmanamnet.
Vi jobbar uteslutande med kvalitets produkter som Riviera´s solskydd, Sandatex - nordens ledandeleverantör av markisväv. Becker och Somfy/Thahoma när det gäller motorer och styrning av dessa. Nu börjar det även komma mer och mer batteri/uppladdningsbara moter för effekt och rullgardiner. Naturligtvis med möjlighet att fjärrstyra via fjärrkontroll eller app i mobilen.

 

Snickerier

Om- eller tillbyggnad eller kanske renovering av ett kök eller badrum. Tveka inte att kontakta oss. Martin är i grunden utbildad snickare.

Markiser - utvändigt

Vi har tjugofems års erfarenhet av att montera markiser och har nästan uteslutande jobbat med Rivieras markiser. Förutom själva markiserna och dess styrning har intresset på senare år även gått mot att integreras denna funktion med husets övriga el och larmfunktioner oftas app styrt, typ Thahoma.

Solskydd - invändigt

Detta går hand i hand med vårt jobb med markiser oabsett om det gäller persienner, plissé-, lamell- eler rullgardinder. Även här kommer det mesta från Riviera och det går även att få motorstyrt.

- F M A S-

vi utför allt från solskydd till ombyggnad/snickerier.

- Våra leverantörer -

Vi samarbetar bara med de bästa tillverkarna i respektive branch